maandag, november 29, 2004

Marthe in het zwembad

Marthe laat zich ook niet onbetuigd in het zwembad. Ze heeft gelukkig een zwemvestje aan, zodat ze flink kan tekeer gaan in het water. Toch is het wat uitkijken want ze is er van overtuigd dat ze al flink kan zwemmen.
Maar voor Marthe is er ook een tijd voor alles! Na een stevige ploeterpartij wil ze ook wel eens aan de rand van het zwembad in een heuse ligstoel gaan zitten, om te kijken naar wat er rond haar gebeurt. Dat Marthe flink 'in vorm' was moet ik bij de volgende foto eigenlijk niet vertellen .

Naar Nederland

Tijdens de herfstvakantie trokken wij een aantal dagen naar Landal Greenparks in Eerbeek op de Veluwe. Het fijne aan zo'n vakantieplek bestaat eruit dat je er kan wandelen, spelen en vooral ook kan zwemmen. Er was een mooi zwembad, waar je evengoed baantjes kon trekken als spelen in de bubbels, de waterstraat en het kinderbad.
Hieronder zie je Dries in volle actie in de waterstraat.

zondag, november 07, 2004

100% papa en mama voor Marthe

Marthe was graag mee geweest met Dries op scoutsweekend, alleen ze mag en kan dus nog niet. Het gevolg voor haar was, dat zij het hele weekend een papa en een mama helemaal voor zichzelf had. Ze glunderde al vanaf de ochtend, net voor het vertrek van Dries.

Op scoutsweekend

Het eerste weekend van de herfstvakantie ging Dries met de scouts 'op weekend'. Het thema was Disney. Iedere kapoen werd verwacht, verkleed als één of ander Disneyfiguur. Dries had beslist om als Micky Mouse te gaan. Mama had heel wat tijd besteed aan het maken van mooie verkleedkledij. En Dries zag er inderdaad heel mooi en waarheidsgetrouw uit. Alleen lukte het moeilijk om hem volledig in beeld te krijgen om deze vroege zaterdagochtend. Bovendien had hij wat last met de Mickey-neus die mama voor hem gekocht had. Iedere keer hij inademde 'plakte' de neus tegen zijn gezicht.