maandag, mei 30, 2005

Meimaand...

We zijn bijna op het einde van de maand mei. Helemaal in het begin van de maand, trokken we op een zondagnamiddag richting Oudenaarde. Eigenlijk wilden we enkel wat wandelen en een terrasje doen. Omdat er in het centrum van Oudenaarde van alles te doen was, en omdat het 'bedevaartmaand' was, zijn we naar 'Kerselare' getrokken, een bedevaartsoord in de buurt van Oudenaarde. Dries heeft er een foto gemaakt van de kapel. Hij wou zeker zijn dat het kruis erop stond...

zondag, mei 29, 2005

Van geen kleintje vervaard

Dat kleine stipje bovenaan die grote glijbaan is onze kleine Marthe. Toen we begin vorige maand in Stadtkyll waren, was er op het domein waar we verbleven een grote speeltuin met een hoge toren waar drie glijbanen aan bevestigd waren. Eens Marthe de toren in het vizier kreeg spurtte ze naar boven en in plaats van de kleine glijbaan te nemen, of de grote ... nam ze de allergrootste. Kingsize dus!

zondag, mei 01, 2005

De Eifel en de Floraliën

Tijdens de paasvakantie trokken wij een weekje naar de Eifel. Voor de eerste keer reisden we naar Duitsland. Toegegeven we zaten niet echt ver over de grens, maar toch. We logeerden in een huisje in Stadtkyll. Midden de week reden we een dagje naar Köln. Vooral de Dom was natuurlijk indrukwekkend. De Dom leek ons gedomineerd door twee immens hoge torens.

Na de paasvakantie was het hier in Gent tijd voor de Floraliën. Dries ging er op een woensdagvoormiddag naartoe met de klas. Hij had zijn fototoestel mee. De onderstaande foto is van zijn hand.