zondag, februari 12, 2006

Ridders gesinaleerd in het Gravensteen

Zaterdag kwamen de neefjes Michiel & Thomas bij ons spelen. Omdat het 's namiddags zo'n mooi winterweer was, trokken we met de aangepaste outfit naar het Gravensteen in Gent. Een fantasierijk bezoek aan een burcht en daarna een wafel of pannenkoek: meer moet dat niet zijn op zo'n mooie zaterdagnamiddag.

 
 Posted by Picasa

Nog sneeuw!

Marthe was in de hoogste hemel; omdat er vandaag weer eens sneeuw viel. Wij hadden het helemaal niet verwacht, maar het sneeuwde een flink deel van de dag. Zoals je kan zien was ze in 'grote vorm'.


Posted by Picasa

vrijdag, februari 10, 2006

Marthe op de foto


Marthe moest nodig ook op de foto. Nadat ze volop Didll-kaartjes verstuurd heeft is het tijd om te poseren.

dinsdag, februari 07, 2006

Een winters survivalgevoel


Eventjes terug naar de kerstvakantie. We waren toen voor een week in Walloniƫ: eigenlijk een beetje buitenland, maar lekker dichtbij en je kan goedkoop mobiel blijven bellen ;-|)-
De hangbrug over een beek in de buurt van ons huisje was zowaar een uitdaging voor de kleine Tarzan in ons.

maandag, februari 06, 2006

Dries is ziek


Dries is al een hele week ziek. Eerst had hij een keelontsteking en daarna buikgriep. Nu hij al iets beter is, kan hij zich natuurlijk volledig uitleven door naar Cartoonnetwork te kijken en een spelletje te spelen op de computer. Maar ondertussen begint hij al zijn vrienden te missen en zal hij ook blij zijn om nog eens naar de karateles te gaan.

zondag, februari 05, 2006

Ernstig


Soms moet een mens ook op zondagnammiddag en/of avond nog een beetje werken voor de school. Ik zet dan mijn bril op en probeer zo ernstig mogelijk bezig te zijn.