dinsdag, augustus 24, 2004

Xink

Eventjes terug naar het begin van de vakantie of liever de laatste schooldag. Toen had namelijk Popeiland plaats. Dried en de papa zijn onmiddellijk na de laatste schoolbel vertrokken naar Wachtebeke voor wat Dries zijn eerste 'popconcert' moest worden.
Voornamelijk het optreden van Xink maakte Dries enthousiast voor het evenement. Wij stonden dan ook al vanaf de eerste optredens aan de zijkant van het podium te wachten op de jongens van Xink. Wij kregen het echter hard te verduren want we werden eerst onderworpen aan een reeks melige puberpopoptredens. Toen Xink eindelijk zijn entrée maakte was de lol er voor Dries al bijna af. Maar Xink maakte veel goed. Alhoewel Dries het vreemd vond dat zij in het engels zongen, terwijl hij enkel nederlandstalige liedjes kent. Bovendien merkte hij op dat de gitaren veel te luid stonden en dat je ze daardoor niet kon verstaan. Papa legde uit dat zoiets bij de punkmuziek van Xink toch wel een beetje de bedoeling was en dat het daardoor wat ruiger overkomt ...
Wij hebben dan maar een poging gedaan om de Xinkboys te fotograferen tijdens het optreden.
Na het optreden deden wij een poging om aan een handtekening te geraken, maar de populariteit van het viertal heeft ons daar doen van afzien. We hebben Dries dan maar een super coole t-shirt van Xink gekocht.

Geen opmerkingen: