dinsdag, augustus 31, 2004

Verjaardagen

Marthe werd drie op drie augustus. Dries werd zeven op zeven augustus. Een reden om feest te vieren. Driesje gaf een feestje voor zijn vrienden en vriendinnen. Tussen 2 en 5 had mama een leuk programma voorzien. Er werd kinderchampagne gedronken. Er waren natuurlijk cadeautjes voor Dries en mama had een heuse zoektocht voorzien. De zoektocht eindigde op het speelpleintje in de buurt, waar papa de groep stond op te wachten met een verborgen schat, met daarin nog meer lekkers om te eten en te snoepen.
We hebben er gespeeld op de speeltuigen. En vooral de jongens hebben gevoetbald tegen een concurrerende groep kinderen die ook een verjaardag vierden.

woensdag, augustus 25, 2004

Popeiland

Zoals je in het vorige bericht kon lezen waren wij op 30 juni op Popeiland in Wachtebeke.
Naast het optreden van Xink hebben wij heel wat tijd doorgebracht in de LEGO-tent. De papa en Dries konden er tegen elkaar voetbal en basket spelen met zo'n mini sportveld van lego. Verder wou Dries kost wat kost op een kermisattractie zitten die hij nog noooit gezien had. Het ging meer bepaald over een grote ouderwetse rups. Tijdens het ritje maakte ik een foto van Dries. De foto is misschien niet helemaal gelukt, maar wij hebben toch dolle pret gehad!

dinsdag, augustus 24, 2004

Xink

Eventjes terug naar het begin van de vakantie of liever de laatste schooldag. Toen had namelijk Popeiland plaats. Dried en de papa zijn onmiddellijk na de laatste schoolbel vertrokken naar Wachtebeke voor wat Dries zijn eerste 'popconcert' moest worden.
Voornamelijk het optreden van Xink maakte Dries enthousiast voor het evenement. Wij stonden dan ook al vanaf de eerste optredens aan de zijkant van het podium te wachten op de jongens van Xink. Wij kregen het echter hard te verduren want we werden eerst onderworpen aan een reeks melige puberpopoptredens. Toen Xink eindelijk zijn entrée maakte was de lol er voor Dries al bijna af. Maar Xink maakte veel goed. Alhoewel Dries het vreemd vond dat zij in het engels zongen, terwijl hij enkel nederlandstalige liedjes kent. Bovendien merkte hij op dat de gitaren veel te luid stonden en dat je ze daardoor niet kon verstaan. Papa legde uit dat zoiets bij de punkmuziek van Xink toch wel een beetje de bedoeling was en dat het daardoor wat ruiger overkomt ...
Wij hebben dan maar een poging gedaan om de Xinkboys te fotograferen tijdens het optreden.
Na het optreden deden wij een poging om aan een handtekening te geraken, maar de populariteit van het viertal heeft ons daar doen van afzien. We hebben Dries dan maar een super coole t-shirt van Xink gekocht.

zondag, augustus 22, 2004

Verjaardag van Fien

Nog maar net een weekje thuis uit vakantie of Dries mag al naar het verjaardagsfeestje van Fien. Fien zit in de klas bij Dries. Het is een heel zonnige dag en Dries amuseert zich kostelijk in het zwembad.




zondag, augustus 15, 2004

De Loire

Tijdens de maand juli waren wij twee weken op vakantie in het Loiredal. Ik post hier al een mooie foto van Marthe met haar vriendin Sophie.